Satama ja palvelut

Port of Tolkkinen Oy yhteistyössä Prima Logistics Oy:n kanssa tarjoaa logistisia kokonaisratkaisuja tai niiden osakokonaisuuksia.

Bulk

Irtolasteja käsittelemme tehokkaiden mobiilinostureiden avulla. Tavaran siirto laitureille tai laitureilta hoidetaan kuorma-autoilla ja pyöräkuormaajilla. Irtotavaralle soveltuvaa varastotilaa on tarjolla yli 10 000 m2.

Kappaletavara

Asiakaskuntamme hyödyntää erinomaisen sijaintimme toimittamalla osan kappaletavara-tuonnistaan suoraan laivasta asiakkailleen. Kappaletavaralle soveltuvaa varastotilaa löytyy halleista, katoksista sekä varastokentiltä.

Projektilastit

Tolkkisten sataman kautta kulkee projektilasteja sekä tuontina että vientinä. Laajat varastokentät sekä korkeat varastohallit mahdollistavat myös tuotteiden pidempiaikaisen varastoinnin. Nostokapasiteettia on mahdollista järjestää tuotteiden vaatimusten mukaisesti.

Avaimet käteen

Logistiset kokonaisratkaisut. Prima Logistics Oy tarjoaa asiakkailleen logistisia kokonaisratkaisuja tai niiden osakokonaisuuksia. Olipa sitten kyse tavarankäsittelystä, varastoinnista, merirahdeista, tiekuljetuksista tai niiden yhdistelmistä, Prima Logistics Oy palvelee asiakkaitaan 24/7/365-periaatteella.

Varastotilan vuokraus

Tarjoamme monipuolisia varastointipalveluja niin kappale- kuin irtotavaralle. Hallivarastoinnin kapasiteetti on yli 23 000 m2. Päällystettyä kenttää on tarjolla yli 15 000 m2.

Jätehuoltosuunnitelma

Avaa jätehuoltosuunnitelmamme täältä >

Perustiedot

Lisätietoja sataman perustiedoista.

7,2

Väyläsyvyys (m)

2

laituria (180 m)

10

Pinta-ala (ha)

23.000

Varastot (m2)

Nosturit

Mobiilinosturit